Barntatueringar med valfri design.

Barntatueringar som passar alla tillfällen. Hos oss kan du skapa egna tatueringar med helt egen design eller motiv. Vi använder miljövänligt material och alla gnuggisar är allergivänliga och testade.

Barn älskar tatueringar!

Kanske vill du ha tatueringar till ett barnkalas, en maskerad, inför Halloween eller så älskar ditt barn som så många andra att smycka och klä ut sig / upp sig, på olika sätt.
Att komplettera en outfit med engångstatueringar eller ha tema-tatueringar på ett barnkalas eller idrottsevenemang är ett enkelt och roligt sätt att skapa det där lilla extra. Se några exempel på färdigdesignade barntatueringar.

Allergivänliga barntatueringar

Tillverkaren av det material vi på Like ink sedan tillverkar dina engångstatueringar utav använder miljövänligt lim, papper och bläck vid framställningen. Like inks barntatueringar är allergivänliga och testade. Rekommenderas och kan utan risk för kända allergier användas utav alla över tre år. Treårsgränen är satt inte för att ett mindre barns hud reagerar på gnuggisar, utan för att de kan äta upp dom.

Hur länge sitter en barntatuering?

Våra barntatueringar sitter allt från 1-14 dygn beroende på hudtyp och placering.
Det är superenkelt att tvätta bort tatueringen med tvål och varmt vatten och det kan göras omgående efter appliceringen av tatueringen om man vill det.

Tatuering för barn med egen design.

Alla barn är olika och därav är egendesignade gnuggisar det häftigaste ett barn kan ha.
Det som så många uppskattar med Like inks tjänst, barn som vuxna är att man själv laddar upp valfria motiv som vi sedan trycker och skickar till dig i önskad storlek och antal.
Vissa barn vill ha likadana tatueringar som sin idol eller sina föräldrar, ett motiv man själv ritat, ett foto medan andra älskar hundar, hästar, flygplan eller vill ha motiv från ett dataspel eller en serie. Valet är ditt, ladda upp valfria motiv så tillverkar och skickar vi dina tatueringar inom 24 timmar.

Våra barntatueringar i stor kampanj

I somras gjorde vi ett lyckat samarbete med ett av Sveriges största Apotek, Apotek Hjärtat.

Syftet var att med hjälp av tatueringar framtagna för barn skulle man minska infekterade insektsbett.
Barn kan ha svårt att låta bli att klia på bett och stick från myggor, fästingar, bromsar och getingar.
För att barnen skulle bli påminda om att inte klia så tog Apoteket ihop med en duktig tatuerare fram motiv där själva bettet blir en del av tatueringen. Och med en häftig, snygg tatuering vid sidan av bettet så blir man påmind om att hålla fingrarna i styr och läkningsprocessen går snabbare.
Så enkelt och så smart, kampanjen blev en dunder-succé!
Tatueringarna är illustrerade av tatueraren Victoria Sundqvist och delas ut gratis på samtliga Apotek Hjärtat med start v. 24. Mer information om tatueringarna finns hos Apotek hjärtat.

barntatueringar

Tatuera ditt barn med telefonnummer

Ett annat bra tips på barntatueringar är att beställa tatueringar med en vuxens telefonnummer, en trygghet om dina barn hamnar på villovägar och vill ha hjälp med att ringa hem.
Barntatueringar kan alltså användas i många olika sammanhang och är ett populärt och roligt inslag för både barn och vuxna.

Lätta att applicera

  1. Klipp ut motivet med så liten marginal som möjligt.
  2. Ta bort skyddsplasten.
  3. Placera den klistriga ytan mot huden där tatueringen ska sitta.
  4. Blöt med en ljummen trasa eller håll motivet under rinnande vatten i cirka 20 sekunder.
  5. Ta bort pappret.
  6. Where it like a rockstar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *