Like Ink AB förvärvar tillgångarna i Fake Tattoos AB

Like Ink utökar sin räckvidd och kapacitet i branschen för temporära tatueringar och stärker sin position i branschen för temporära tatueringar.


Malmö, Sverige – 18 maj 2024 – Like Ink AB, en ledande leverantör inom branschen för temporära tatueringar, meddelar med glädje förvärvet av tillgångarna i Fake Tattoos. Detta strategiska förvärv markerar en betydande milstolpe i Like Inks snabba tillväxt, genom att kombinera båda företagens omfattande erfarenhet och stora nätverk.

Fake Tattoos har varit en framstående aktör på marknaden i ungefär 10 år, medan Like Ink har vuxit snabbt de senaste 8 åren. Samgåendet mellan dessa två väletablerade företag kommer att utnyttja deras kombinerade branschexpertis och starka kundbas, vilket positionerar Like Ink ännu starkare som en ledande aktör i branschen för temporära tatueringar.

”Vi är glada över att välkomna Fake Tattoos’ kunder och kontakter till Like Ink-familjen,” sa Gustav Hedlund, VD för Like Ink AB. ”Detta förvärv stärker inte bara vår marknadsposition utan förbättrar också vår förmåga att betjäna ett bredare spektrum av kunder, från privatpersoner till riktigt stora organisationer och företag, med högkvalitativa, skräddarsydda temporära tatueringar.”

Med integrationen av Fake Tattoos’ resurser är Like Ink nu bättre rustat att möta sina kunders olika behov genom sin e-handelsplattform och erfarna kundtjänst. Företaget är engagerade i att leverera snabb och pålitlig service till privatpersoner, föreningar och företag över hela Europa och Storbritannien, och säkerställer alltid de högsta kvalitetsstandarderna och kundnöjdheten.

En av de största fördelarna med detta förvärv är Like Inks förbättrade kapacitet att hantera storskaliga beställningar. Med fler tatueringsvarianter tillgängliga och konkurrenskraftiga priser för beställningar som överstiger 5 000 tatueringar, är Like Ink redo att bli den främsta leverantören för stora kunder som söker kostnadseffektiva, anpassningsbara temporära tatueringslösningar.

”Vårt fokus framöver är att utnyttja våra utökade kapaciteter för att driva ytterligare tillväxt och innovation,” tillade Gustav. ”Vi är dedikerade till att leverera exceptionell service och kvalitativa produkter till våra kunder, och detta förvärv är ett betydande steg i den riktningen.”

För mer information om Like Ink AB och dess produkter, vänligen besök https://likeink.com/

Om Like Ink AB

Like Ink AB är ett snabbt växande företag som specialiserar sig på högkvalitativa, temporära tatueringar med valfri design. Med ett starkt engagemang för kundnöjdhet och innovativa lösningar betjänar Like Ink en mångsidig kundkrets genom sin effektiva e-handelsplattform. Företaget är dedikerat till att tillhandahålla snabb leverans och ett brett utbud av tatueringsalternativ för att möta behoven hos privatpersoner, föreningar och företag.

Om Fake Tattoos

Fake Tattoos har varit en välkänd leverantör av temporära tatueringar under det senaste decenniet och betjänat stora företag och organisationer främst i Sverige, Norge, Danmark och Frankrike. Med ett rykte för kvalitet och ett starkt nätverk av kunder har Fake Tattoos varit en betydande aktör i branschen, känd för sina bra priser för stora kunder.

För kunder hos Like Ink och Fake Tattoos

Kunder hos både Like Ink och Fake Tattoos kommer att dra nytta av denna spännande utveckling. Like Inks förbättrade kapacitet kommer att säkerställa ännu snabbare leveranstider och ett bredare utbud av högkvalitativa, skräddarsydda temporära tatueringar. Dessutom kan större kunder nu njuta av fler tatueringsvarianter och konkurrenskraftiga priser för stora beställningar över 5 000 tatueringar. Detta samgående lovar en förbättrad och mer omfattande serviceupplevelse för alla kunder.

Kontakt

Like Ink AB
E-post: gustav (@) likeink.se
Telefon: +46 40200888
Webbplats: https://likeink.se/