Vill du skapa grymt innehåll till diverse kanaler ihop med oss på Like ink?

Content creator

Vi söker en content creator som vill arbeta med att skapa inspirerande material genom bild, video, text och grafik till våra kanaler. Du behöver ett skarpt öga för hur bild, video, grafik och text tillsammans skapar inspirerande kommunikation. Vi söker dig som vill arbeta ca 20 h per månad till en start. När och varifrån du jobbar bestämmer du. Du arbetar självständigt tillsammans med Like inks marknadsteam.

Några av arbetsuppgifterna
– Skapa innehåll till Instagram, Facebook, Tiktok och likeink.se
– Starta upp och bygga ett riktigt nice TokTok konto!
– Skapa ca 20 filmer / månad
– Vara ett av Like inks ansikte utåt
– Koll på trender och nyheter
– Skapa tävlingar och utmaningar

Skicka ett mail till work@likeink.se och berätta vem du är och hur du skulle ta dig an uppdraget! Länka också dina sociala medier. Tillsättning av tjänsten kommer ske så snart som möjligt. Vi arbetar därför med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Gustav Hedlund på gustav@likeink.se

Om oss
Gnuggisar är inte bara gnuggisar. För oss är gnuggisar ett sätt att uttrycka sig och experimentera.

Like ink grundar sig på ett intresse för tatueringar och känslan man får av en tatuering. Vi är idag troligtvis Sveriges största leverantör av engångstatueringar. Våra kunder består av allt ifrån företag och kommuner till bröllopsgäster och barn på kalas. Våra gnuggisar kan, förutom på huden, appliceras på jämna underlag såsom golfbollar och glas.

På likeink.se laddar du själv upp bilder, foton eller illustrationer för att beställa dina ”custom made” engångstatueringar.