Djur & Natur tatueringar

Här har vi kombinerat det bästa av två världar. Gnuggistatueringar i världsklass med fina motiv från naturen. Alla våra gnuggistatueringar är veganska och vi använder svanenmärkt färg när vi trycker dina gnuggis-tatueringar. Köp 4 ark och betala för 3 genom att ange rabattkod FLASH i kassan. Vi trycker och skickar dina Djur & Natur tatueringar inom 24 timmar!

Endast ett sökresultat


Vi klimatkompenserar våra frakter och alla följesedlar och kuvert är tryckta och tillverkade av miljövänligt material. Naturen och att ta väl hand om våra djur är viktig för oss och av den anledningen är den här kategorin full av fina tatueringar av bra kvalitet.

Att tatuera in blommor och växter har alltid varit populärt, dels för att olika växter symboliserar olika saker men framförallt för att det är fint.

Visste ni att rosen som är ett vanligt tatueringsmotiv är en symbol för lycka, perfektion och fullständighet. I den västerländska kulturen har rosen samma betydelse som lotusblomman har det vill säga en symbol för skönhet, liv och renhet.

Vill du hellre ha gnuggisar med ditt eget husdjur, en favoritväxt eller tatuera en blomma i valfri storlek laddar du enkelt upp din egen design hos oss.