Djurens rätt

Gör skillnad för djuren! 30 % av omsättningen i den här kategorin går till Djurens Rätt!

Välkommen till Like Ink, din leverantör av veganska och cruelty-free engångstatueringar! Vi är stolta över att erbjuda temporära tatueringar som inte bara är snygga, håller bra kvalitet och är enkla att applicera, utan också 100% veganska och fria från djurförsök. Våra gnuggistatueringar kommer framöver att vara märkta med Djurens Rätts märkning I`M VEGAN.

Vi på Like Ink tror vi på att göra skillnad, både för våra kunder och för djuren. Därför är vi mycket glada över att samarbeta med organisationen Djurens Rätt. 30% av försäljningen från varje beställning i den här kategorin går alltså till Djurens Rätts viktiga arbete för att förbättra djurens livsvillkor och rättigheter.

Följ @likeinkse på Insta och TikTok och tagga en bild eller film innehållande någon av våra gnuggisar så skänker vi ytterligare 10 kr / tagg och delar ditt inlägg i vårt flöde!

Beställ dina veganska engångstatueringar från Like Ink idag och bidra samtidigt till en bättre värld för djur! Kampanjen är tidsbegränsad och motiven kan komma att bytas ut.

Ni har hittills samlat in: 6778 kr
Senast uppdaterat 2023-05-01

Showing all 5 results


Vi hoppas att du hittar ett eller flera ark med engångstatueringar i den här kategorin som passar dig! Du kan också bläddra igenom övriga kategorier och hitta massor av gnuggisar av olika motiv, storlekar och färger - allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du kan självklart också designa dina egna tatueringar och skapa en unik och personlig tatuering.

OM DJURENS RÄTT

Djurens Rätt startade 1882 och har sedan dess kämpat för djurs rättigheter men fokus på djuren som är flest och har det sämst. Djurens Rätt är en av världens ledande djurskydd och djurrättsorganisationer och har idag över 50.000 medlemmar.

OM MÄRKNINGEN I`M VEGAN

I`M VEGAN är en varumärkesregistrerad veganmärkning från Djurens Rätt. Våra gnuggisar går under samma lagstiftning som all kosmetika och för oss har det alltid varit en självklarhet att våra produkter inte innehåller några animaliska ingredienser och att produkten inte genomgår några djurtester i något led. Vi har själva genfört dermatologiska tester (tester på människor)
Märkningen I`M VEGAN visar tydligt för våra kunder att produkten är vegansk och godkänd av Djurens Rätt.

ÄR INTE ALLA GNUGGISAR VEGANSKA?

Gnuggistatueringar kan innehålla icke-veganska ingredienser i limmet som används för att fästa gnuggistatueringen på huden. Till exempel kan limmet innehålla gelatin, vilket är gjort av djurben eller hud. Det är också vanligt att lim och även färgen innehåller vax som innehåller animalier, vanligast är bivax. Dessutom kan färgen på gnuggistatueringen innehålla animaliska ingredienser som karmin, som görs av krossade skalbaggar.

Även om inte alla gnuggistatueringar är veganska, finns det dock många alternativ tillgängliga på marknaden som är helt veganska. Det är viktigt att läsa ingredienserna noggrant och leta efter produkter som är märkta som veganska eller cruelty-free för att undvika att stödja djurplågeriindustrin.
En annan vanlig anledning till att gnuggisar inte är veganska är att de testats på djur.

SAMARBETE

Är du illustratör, tatuerare, influenser eller har du idéer och förslag på samarbete är du varmt välkommen att höra av dig!