Döskalle tatueringar

Tatueringar på A5 ark med motiv av döskallar! I den här produktkategorin hittar ni döskallar, snälla, moderna döskallar, döskallar med vingar, old school döskallar, stora, små, glada och arga döskalletatueringar! Köp 4 ark och betala för 3 genom att ange rabattkod FLASH i kassan. Vi trycker och skickar dina döskalletatueringar inom 24 timmar!

Endast ett sökresultat


En döskalle som symbol och tatuering har länge varit populärt men vad betyder och symboliserar egentligen en döskalletatuering?

Det korta svaret och det mest givna är att döskallen symboliserar döden och många tatuerar in döskallar som en påminnelse på att man ska få ut maximalt av livet innan döden, tatueringen blir då som en påminnelse om att vi inte är odödliga. Det i sig kan ju ses som att tatueringen då symboliserar att man lever ett farligt liv.

En döskalle används också ofta som en varning på till exempel giftiga produkter. Döskallen symboliserar då att döden är det troliga utfallet. En döskalle kan också vara en symbol för att fira livet, visdom och att vara en krigare. Välj din favorit-döskalletatuering här eller beställ gnuggistatueringar med valfri design!