Old school tatueringar på A5 ark

Motiven i kategorin old school tatueringar är motiv ritade av duktiga tatuerare, illustratörer och av oss på Like ink. Köp 4 ark och betala för 3 genom att ange rabattkod FLASH i kassan. Vi trycker och skickar dina old school fejktatueringar inom 24 timmar!

Showing all 8 results


Med old school tatueringar menas klassiska tatueringsmotiv som har varit populära länge eller motiv som var vanligt förekommande för ”länge sedan”. Old School tatueringar, "traditionella" tatueringar har sitt ursprung runt 1890-talet men populariseringen av denna tatueringsstil inträffade först omkring 1920. På den tiden kryllade det av tatueringsstudios kring marinbaser i USA. Vid denna tidpunkt blev Old School-tatueringen en symbol för mod och personlighet och stilen spreds genom tatuerade sjömän världen över.

Efter andra världskriget blev tatueringsstilen ännu mer populär, främst för att old school tatueringarna hänvisar till uppror samt att Rockabilly-musikstilen då började och det var en grupp som ofta tatuerade sig.

Vi älskar nästan alla tatueringsstilar men old school motiv håller alltid och älskar man tatueringar så bör man ha några klassiska tatueringsmotiv på kroppen!