Gnuggisar
för företag

Gnuggistatueringar är perfekta för olika företagsevenemang, marknadsföring, som en giveaway-produkt på event, mässor och mycket mer! Gnuggisar blir ofta evenemangets samlingspunkt, en snackis, och det ger bra spridning i sociala medier och skapar en känsla av gemenskap oavsett om din publik är yngre eller äldre! Gnuggisar är kul, så enkelt är det med det 🙂

Skapa unika företagstatueringar! Offertförfrågan

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

apotek-hjartat
sharkmob
wayoutwest
oumph
ikea
greenpeace
Zoi logo
trygga-barnen
naturum logo
equalityline
electrolux
djurens-ratt
klarna dk
bon
oscarsteatern logo
socialdemokraterna
friskis-svettis
foretagarna

OSCARSTEATERN

När jag för ett par år sen jobbade med en TV-serie använde vi låtsastatueringar, eller gnuggisar och det var då jag i kontakt med LikeInk för första gången. Vi var så nöjda med kvalitén på produkterna och den service vi fick så när nu behovet uppstod i musikalkomedin Tootsie visste jag precis vem jag skulle kontakta!

Tatueringen i Tootsie togs fram utifrån en dataredigerad bild på Robert Gustafsson som karaktären ”Dorothy”. Bilden redigerade jag sen för hand då tatueringen ska uppfattas som infekterad och inflammerad. Bilden jag tagit fram skickade jag till LinkeInk som hjälpte mig förvandla detta till en applicerbar gnuggis utefter de mått jag ville ha, ca 15*15 cm.

För att applicera ”tatueringen” klipper jag ut själva bilden, sätter mot huden, och använder en blöt svamp för att fästa. Det tar mindre än en minut och går supersmidigt. Vi använder ca 5 tatueringar per helg och jag har kunnat beställa extra vid behov, produktion och leverans sker inom 24 timmar och går otroligt snabbt och smidigt.

oscarsteatern i samarbete med Like ink
Oscarsteatern tatuering
Sharkmob tattoo from Like ink

SHARKMOB

Sharkmob is a game developer with studios in London, UK and Malmö, Sweden. To celebrate the launch of our first game, Vampire: The Masquerade – Bloodhunt, we threw a big party for the crew who had poured their blood, sweat and tears into the project.

To help get into the grungy, dark atmosphere of our game, we got loads of temporary tattoos from Likeink and set up our own “Tattoo parlor” which we called Sharkmob Ink. Party-goers could then memorialize the night through themed tattoos representing Sharkmob and our game.

Our crew loved this fun addition to the party!

BON

Bon är ett magasin och en byrå. Förra året släppte vi boken Beyond the algorithm och hade tillsammans med konstnären Jacob Felländer i hans studio en lanseringsfest där vi beställde tatueringar av Like ink. Snabb leverans och mycket bra kvalitet.

Vi fick jättebra respons på tatueringarna, det adderade verkligen!

Bon Mag Tattoo from Like ink
Bon Tatueringar, event tatuering

Med vårt smidiga designverktyg kan du enkelt ladda upp din egen logotyp, grafik, text och skapa en unik temporär tatuering. Vi använder högkvalitativt icke giftigt och veganskt material och färg som uppfyller aktuell lagstiftning för kosmetiska produkter. Våra tatueringar ser bra ut och är säkra att använda på alla hudtyper.

Våra temporära tatueringar är ett roligt och kreativt sätt att marknadsföra ditt företag eller budskap. Tatueringarna är enkla att använda och det tar bara några sekunder att applicera en gnuggis.

Hur snabb leveranstid har vi då och var trycks tatueringarna?

Vi trycker alla tatueringar i Malmö och vi kan skicka inom din beställning inom 24h. Leveranstid beror på var i världen du befinner dig.

Hur beställer företag gnuggistatueringar av Like ink?

Ladda upp egen design och beställ via webbshopen och betala via Klarna, 78.40 ex moms kr per A5 och rabatt ju fler ark med gnuggisar ni beställer. Tatueringarna levereras på A5 ark.

Beställ våra färdiga Eventpaket, ladda upp en bild så levererar vi motivet i varierade storlekar.

Fyll i formuläret offertförfrågan så återkopplar vi med pris och information.

Självklart kan vi fakturera både företag, föreningar, myndigheter och kommuner enligt era önskemål och rutiner.

Vi ser fram emot att höra från dig!
info@likeink.se
040-181810
Like ink AB
VAT: SE556811682501

Offertförfrågan

  Mässor och events
  Att dela ut gnuggisar med er logotyp, en hashtag eller kanske ett budskap på mässor och olika event lockar både publik och får era besökare att komma ihåg er. Dessutom brukar folk tycka att det är roligt att fota sina gnuggisar och dela i sociala medier.

  Bröllop, svensexa/möhippa
  En gnuggistatuering med brudens alla ex på möhippan eller en massa ansiktstatueringar eller dagens schema på den blivande mannen på svensexan blir garanterat en rivstart på festen. Gnuggisar är kul! Att dela ut gnuggisar med ett fint foto på brudparet eller ett budskap gör garanterat brölloppsdagen minnesvärd och är roligt för både brudpar och gäster.

  Marknadsföring
  Gnuggisar i marknadsföringssyfte är klockrent. Dela ut gnuggisar på mässor och events, skicka med en engångstatuering med en kunds order eller kanske med fakturan. Många beställer också gnuggisar av oss inför fotograferingar, filminspelning och reklamkampanjer.

  Klubb / studentförening
  Använd engångstatueringar som entrebiljetter, kanske med olika budskap så får gästerna något att prata om och visa upp. Engångstatueringar tenderar att öka gemenskapen på en fest och gör den minnesvärd.

  Politik och kampanjer
  Politiska budskap, logotyper och påståenden gör sig perfekta i form av en gnuggistatuering! Visa vad just ni tycker och står.

  Kickoff och firmafester
  Vill ni att chefen ska vara på extra bra humör på festen och att det ska bli maxad team spirit så är gnuggisar med företagets logotyp, en målbild eller ledord perfekt! Prova engångstatueringar på nästa fest, det kommer bli succé.

  Fest och kalas
  Like inks gnuggistatueringar är lämpliga för barn och är allergivänliga. Vill ni skapa kalaset alla minns och pratar om oavsett ålder så är gnuggisar ett måste.

  Festivaler
  Oavsett om du jobbar på, arrangerar eller besöker en festival så passar en egendesignad gnuggistatueringar perfekt. Vem är du, vilka är du med, vilket band gillar du? Svara på det med en tatuering.

  Matcher, idrottsarrangemang och konserter
  Tänk er en hel hejarklack där alla har sitt favoritlags tatuering på halsen eller armen. Gnuggistatueringar sprider glädje, sammanhållning och gemenskap. Att ha lag-tatueringar på en cupp, en tävling är också roligt och kanske så leder det till att alla ger det där lilla extra som ibland behövs.

  Merch och releaser
  Köp gnuggistatueringar för några kronor styck och sälj för några tior styck, dessutom får du en publik som bär det du sålt till dem på huden och troligtvis sprider det i sociala medier. Ganska bra ellerhur?