Blackout tatuering A5

98.00 kr

Dyk ner i den djupaste svärta med Like inks ”Blackout Tatuering:s ark”. Denna produkt är designad för att ge alla möjlighet att haka på den samtida tatueringstrenden BlackOut, utan att behöva göra ett permanent val. Like inks faketatueringar är dermatologiskt testade, vilket garanterar en säker och skonsam upplevelse för din hud. Dessutom är våra tatueringar otroligt enkla att applicera, så att du snabbt kan visa upp och även tvätta bort upp din nya stil.

Like inks version av en Blackout tatuering, ett kolsvart ark där hela ytan fungerar som en fake-tatuering. Klipp och klistra ihop olika mönster eller täck en större yta med denna Blackout tatuering.

Om BlackOut Tatueringar:
Blackout är en tatueringsstil för när man tatuerar en hel kroppsdel helt svart, det kan vara en svart arm, ett svart ben eller en svart halstatuering. Det är vanligt att man istället för att ta bort en tatuering med laser tatuerar över den gamla tatueringen med enbart svart färg och plötsligt växte en ny snabbt växande tatueringstrend fram.
Själva tatueringen kan vara helt svart eller mönstrad.

BlackOut-tatueringar har under senare år vuxit fram som en stark konstform och stil inom tatueringsvärlden. Detta är mer än bara en massiv svart markering på huden; det är ett djärvt uttalande, en reflektion av ens inre känslor, och en hyllning till kraften i det simpla. Många väljer BlackOut-tatueringar för att täcka äldre tatueringar och börja på ny kula, medan andra ser det som ett meditativt val, en påminnelse om renhet, enighet och gränslöshet.

Med Like inks ”BlackOut” A5-ark kan du närma dig denna kraftfulla konstform på dina egna villkor. Upptäck skönheten i enkelheten och den djärva kontrasten av BlackOut på din hud, utan det permanenta åtagandet.

Vi tyckte det var lite roligt att ta fram ett helt svart ark, i första anblick ser det ju riktigt tråkigt ut men det går enkelt att skapa häftiga mönster och tribals med hjälp av din fantasi och en sax.

Storlek: A5: 196X140mm.