Bröllops-tatueringar A5-ark

98.00 kr

Ska du gifta dig? Ska någon du känner gifta sig? Planerar du en svensexa eller en möhippa?
Hos oss på Like ink kan du beställa fina bröllopstatueringar och det kommer garanterat bli en succé på festen.
Tatueringarna till bröllopet kan ni skicka ut tillsammans med inbjudningskorten, dela ut när gesterna kommer eller kanske bygga upp en tillfällig tatueringsstudio.

I det här arket får du fina tatueringar med bröllopstema så som, vigselring, diamantring, en bröllopstårta, klackskor, champagneglas, hjärtan och vackra blommor. Att dela ut tatueringar till bröllopsfestens gäster, på en möhippa eller svensexa gör att festen blir mer minnesvärd och det höjer garanterat feststämningen ett steg eller två. Vi har flera färdigdesignade ark med kärlekstema som passande tatueringar till bröllop.

Vill du designa egna tatueringar till bröllop?
Hos oss på Like ink kan du dessutom beställa gnuggisar till ditt bröllop med egen design! Kanske ett foto på brudparet, en illustration, ett bröllopssigill, en bild på något som symboliserar brudparet, en fin text eller något helt annat! Ska du beställa egendesignade tatueringar som en kul grej till svensexa eller möhippa så brukar det vara roligt att ta ut svängarna ordentligt!
Vi trycker och skickar dina fina tatueringar inom ett dygn.

När man planerar ett bröllop finns det mycket att tänka på och vi på Like ink hjälper dig gärna med alla trycksaker och även grafisk design.
Behöver ni hjälp med inbjudningskort, tackkort eller andra trycksaker kan vi genom en samarbetspartner även hjälpa till med det, hör av via mail så hjälper vi er vidare.

Storlek ark: A5
Antal bröllops-tatueringar: Ca 30
Storlek största YES. Ca 45mm.