Dahlia tatueringar A5

98.00 kr

Dahlia tatueringar, temporära tatueringar som är enkla att applicera och håller bra. Dahlia som tatuering symboliserar en rad djupa betydelser och känslor. Dahlia blommor är kända för sin skönhet och sitt unika utseende.

Köp Dahlia tatueringar i bra kvalitet och få snabb leverans.

Här är några av de vanligaste betydelserna associerade med dahlia-tatueringar:
1. Styrka och Motståndskraft: Dahlia växer och blomstrar trots utmanande förhållanden, vilket gör dem till en symbol för att kunna övervinna motgångar och visa styrka i svåra tider.
2. Unikhet och Individualitet: Med sina många varianter och färgkombinationer representerar dahlia unikhet och uppmuntrar till att omfamna ens egen individualitet.
3. Förändring och Transformation: Dahliaens blomningssäsong signalerar övergången från sommar till höst, vilket gör dem till en symbol för förändring och personlig tillväxt.
4. Engagemang och Evig Kärlek: I viktoriansk tid användes dahlior för att uttrycka ett evigt band och ett åtagande gentemot någon, vilket gör dem till en symbol för långvarig kärlek och engagemang.
5. Elegans och Inre Styrka: Dahlian är också en representation av sofistikation och elegans, tillsammans med en inre styrka som kommer från självkänsla och förmågan att stå ut från mängden.
En dahlia-tatuering kan alltså bära flera lager av betydelse, beroende på bärarens personliga erfarenheter och de specifika attribut hos blomman de känner sig mest dragna till.

Sheet size: A5
Number of tattoos: 6
Size of Tattoos: 6 cm