Diamant tatueringar A5-ark

98.00 kr

Våra ark med fejktatueringar är 20X14 cm stora och det här arket är fyllt med diamanter i olika färg och storlek. Vi trycker och skickar din beställning inom 24 timmar!
De små diamanterna är tänkta att passa perfekt på fingrar, bakom örat eller kanske lite diskret på handleden eller för att bygga ihop större kluster medan de större som är cirka 4 cm syns tydligare.

Beställ ett ark med snygga diamanttatueringar i olika färg och storlek

Diamant-tatuering betydelse?
En diamant tatueringar kan ha olika betydelser beroende på vem som bär dem och varför. För vissa personer kan diamanttatueringar symbolisera styrka, elegans, renhet och oförstörbarhet på grund av diamantens hårdhet och ogenomtränglighet. För andra kan diamanttatueringar representera skönhet, lyx och rikedom, eftersom diamanten har varit en eftertraktad ädelsten genom historien. Det är dock självklart viktigt att notera att tatueringar alltid har en personlig betydelse för den som bär den och kan tolkas på olika sätt av olika människor.

Alla tatueringar från oss på Like ink tillverkas i Sverige och är enkla att applicera och tvätta bort. Tatueringarna ser bra ut, är veganska och allergivänliga.

Storlek ark: A5
Antal tatueringar: 50:ish
Storlek tatueringar: 1-4.5 cm