Djurens Rätt Illustrations by Nathalie Anna Gill

98.00 kr

Tatuera dig tillfälligt till förmån för djuren med gnuggisar från oss på Like ink!
Like ink trycker snygga, veganska och allergitestade gnuggistatueringar som numera är märkta med Djurens Rätts I`M VEGAN.

Just nu har vi en kampanj ihop med Djurens rätt! 30% av omsättningen på färdigdesignade ark i kategorin Djurens Rätt i Like inks webbshop går till Djurens Rätts arbete för att förbättra villkoren för djuren i Sverige som har det sämst.

Beställ gnuggistatueringar designade av illustratören Nathalie Anna Gill och stötta Djurens Rätt

Ett A5 ark kostar 98 kr och rabatt ju fler ark du beställer! Shoppa loss nu och kom ihåg att tagga alla bilder på dessa gnuggisar med @likeinkse på Instagram och Tik tok, vi skänker 10kr extra per tagg och delar självklart också din bild.

Ord från illustratören: Djurmotiv och bilder på djur är något som intresserar många och som är kul att titta på, så jag njöt av varenda sekund när jag letade inspiration till mina tatueringsmotiv till samarbetet med Djurens Rätt.
Alla timmar resulterade i ett fåtal favoriter som jag kände att jag ville skissa fram med min egen twist, och resultaten blev i vissa fall lika tokiga som jag ville! Några av djuren fick accessoarer för att uttrycka sina personligheter och den personliga favoriten är coola ankan på skateboard, eftersom man kan tro att den är påhittad när det i själva verket faktiskt ÄR en riktig bild tagen med en ankunge på skateboard!
Min stil är oftast minimalistisk med raka och enkla linjer som ändå uttrycker mycket. Och jag kan tycka att det faktiskt är just enkelheten som gör helheten. Och i det här samarbetet räckte det att jobba med små medel för att uppnå kreativa resultat, där samarbetet mellan mig som konstnär, Like Ink och Djurens Rätt faktiskt låter oss alla bidra och stötta något vi alla står för – Djurens rättigheter.
// Nathalie Anna Gill | Illustratör

Storlek ark: A5
Illustratör: Nathalie Anna Gill
Storlek tatuering: Djurens Rätts Logga är 4.2 cm bred.