Dogge Doggelito Tatueringar A5-ark

98.00 kr

Våra ark med gnuggistatueringar är 20X14 cm stora och fyllda med designen på bilden. Vi trycker och skickar din beställning inom 24 timmar!

Like ink presenterar stolt ett samarbete med Douglas Leon mer känd som Dogge eller Dogge Doggelito

Arket är fyllt med logos och symboler som Dogge har samlat på sig under åren, bland annat The Latin Kings nya logga, Borra Botkyrka flagga, Dogges Bar och andra feta logos.

Dogge är mest känd som rappare och frontfigur i Hip-hopgruppen The Latin Kings.
Förutom The Latin Kings har Dogge skapat mycket egen musik och varit med i mängder av andra musikprojekt och publika sammanhang. Dogges texter handlar ofta om samhällsproblem ur vardagslivsperspektiv, som till exempel rasism och livet i förorten och då kanske framförallt i Norra Botkyrka.

Vi på Like ink är supertaggade på samarbetet och att kunna hjälpa alla Doggelito-fans med gnuggistatueringar inför konserter och andra sammanhang!

Hiphop-pionjärerna The Latin Kings är dessutom återförenade och ska under 2022 och 2023 ut i Sverige på turne. Vi kommer att få se originalmedlemmarna Dogge Doggelito, Rigo Topaz (Rodde), Azzan Jaxx och TITO på turnén och TLK kommer bjuda på både sina klassiska hits och nya låtar, det lär bli en grym show.

Kom ihåg att tagga dina bilder med både LikeinkSE och DoggeDoggelito i sociala medier.

Hoppas ni gillar Dogges ark med gnuggisar! Ps; Är du ett Doggelito-fan, följ LikeinkSE på Instagram för att kolla in alla filmer vi spelat in ihop med Dogge. Det är knas!