Eventpaket Large 300 ark

18,499.00 kr

Något fel inträffade. Var vänlig försök igen!

I det här paketet så trycker vi upp 300 stycken A5 ark fyllda med bilden ni laddar upp. Beroende på bildens form väljer vi lämpliga storlekar och ger er en bra mix med både stora och små tatueringar. Det här paketet är lämpligt för fester och events med upp till 1500 personer. Vi levererar helt enkelt 300 ark fyllda med gnuggisar i olika storlekar och allt du behöver göra är att ladda upp en enda bild.

Att marknadsföra sitt varumärke eller företag med temporära tatueringar är ett roligt och prisvärt sätt att nå ut till sin publik. Det gäller både in house på firmafester, för teambuildning, kickoffer och gentemot kunder.

Blir det tatueringar över så har ni en perfekt giveaway till kunder, för fotografering och framtida fester.

Like inks gnuggistatueringar håller länge och ser ut som riktiga tatueringar! Nedan listar vi några tillfällen när våra eventpaket passar perfekt! 

Mässor och events: Att dela ut gnuggisar med er logotyp, en hashtag eller kanske ett budskap på mässor och olika event lockar både publik och får era besökare att komma ihåg er.  Dessutom brukar folk tycka att det är roligt att fota sina gnuggisar och dela i sociala medier.

Bröllop, svensexa/möhippa: En gnuggistatuering med brudens alla ex på möhippan eller en massa ansiktstatueringar eller dagens schema på den blivande mannen på svensexan blir garanterat en rivstart på festen. Gnuggisar är kul! Att dela ut gnuggisar med ett fint foto på brudparet eller ett budskap gör garanterat brölloppsdagen minnesvärd och är roligt för både brudpar och gäster.

Marknadsföring: Gnuggisar i marknadsföringssyfte är klockrent. Dela ut gnuggisar på mässor och events, skicka med en engångstatuering med en kunds order eller kanske med fakturan. Många beställer också gnuggisar av oss inför fotograferingar, filminspelning och reklamkampanjer.

Klubb / studentförening: Använd engångstatueringar som entrebiljetter, kanske med olika budskap så får gästerna något att prata om och visa upp. Engångstatueringar tenderar att öka gemenskapen på en fest och gör den minnesvärd.

Politik och kampanjer: Politiska budskap, logotyper och påståenden gör sig perfekta i form av en gnuggistatuering! Visa vad just ni tycker och står.

Kickoff och firmafester: Vill ni att chefen ska vara på extra bra humör på festen och att det ska bli maxad team spirit så är gnuggisar med företagets logotyp, en målbild eller ledord perfekt! Prova engångstatueringar på nästa fest, det kommer bli succé.

Fest och kalas: Like inks gnuggistatueringar är lämpliga för barn och är allergivänliga. Vill ni skapa kalaset alla minns och pratar om oavsett ålder så är gnuggisar ett måste.

Festivaler: Oavsett om du jobbar på, arrangerar eller besöker en festival så passar en egendesignad gnuggistatueringar perfekt. Vem är du, vilka är du med, vilket band gillar du? Svara på det med en tatuering.

Matcher, idrottsarrangemang och konserter: Tänk er en hel hejarklack där alla har sitt favoritlags tatuering på halsen eller armen. Gnuggistatueringar sprider glädje, sammanhållning och gemenskap. Att ha lag-tatueringar på en cupp, en tävling är också roligt och kanske så leder det till att alla ger det där lilla extra som ibland behövs.

Merch och releaser: Köp gnuggistatueringar för några kronor styck och sälj för några tior styck, dessutom får du en publik som bär det du sålt till dem på huden och troligtvis sprider det i sociala medier. Ganska bra ellerhur?