Fängelse-tatueringar A5-ark

78.40 kr

Motiven är ritade av K3star, en passionerad vector-artist från Moskva, Ryssland. Med ett ark temporära tatueringar, gnuggisar med fängelse-tema kan du enkelt förvandla ditt utseende till en riktig kåkfarare.

Det som egentligen kännetecknar en fängelsetatuering är att den är gjord i ett fängelse, då oftast med väldigt enkla medel. Tatueringarna är oftast grafiskt enkla, lite krokiga, inte helt jämna och ofta är tatueringarna enbart i en färg. Sen döljer det sig också ett helt symbolspråk bakom vissa motiv, framförallt i ryska fängelser.
Mördare märker sig ofta med dödskallar, knivar och liknande brutala och morbida bilder. En annan klassiker i fängelser är att tatuera ett par ögon och det visar att man håller koll på och övervakar andra fångar och kriminella aktiviteter. Den typen av ögon-tatueringar används främst av högt uppsatta fångar.
Vad betyder spindelnät som tatuering?
Om man har en insekt i ett spindelnät tatuerad på kroppen visar det att man är fast i ett drogmissbruk som man troligtvis aldrig kommer att kunna ta sig ur.
I det här arket får ni motiv som händer med ros i handfängsel, kniv och döskalle, ros bakom galler, spindelnät och streck för att märka antalet dagar, år eller liknande som man varit inlåst.

Vi på Like ink är mycket intresserade av tatueringar och tatueringars historia så oavsett vad man tycker om kriminalitet och just fängelsetatueringar är det en viktig del av konstformen tatueringar.

Vi trycker och skickar din order inom 24h. Stay safe.

Storlek ark: A5
Antal tatueringar: 10
Storlek kniv med döskalle: 13X4 cm