Flash ”Color Tattoos” by Malin Carper

98.00 kr

Like inks färdiga ark med fake-tatueringar är cirka 20×14 cm stora och fyllda med designen du ser på bilden. Vi trycker och skickar ditt ark med tatueringar inom 24 timmar efter det att du beställt.

Beställ fake-tatueringar designade av tatueraren Malin Carper.

Det här arket är designat av den talangfulla tatueraren Malin Carper på Bad Mood Tattoo i Helsingboarg. Riktigt kul att erbjuda konst från Malin som är en av dom grymmaste tatueraren vi sett! Beställ ett ark gnuggisar för att bära hennes konst för ett par dagar och är du sugen på en riktig gadd, kolla in Malins Instagram eller hemsida.

Detta är Malin: Jag är Malin Carper, ursprungligen från Arboga men jobbar nu på Bad Mood Tattoo i Helsingborg. Jag jobbar helst i färgrealism med en touch av abstrakt.
Jag har varit i tatueringsbranschen sedan 2010 och under alla dessa år har jag rest till en massa spännande platser, gästjobbat hos andra tatuerare, tatuerat på tatueringsmässor, tatuerat musiker och jag har träffat många goda vänner! Jag hade inte kunnat önskat mig något bättre! Hoppas ni gillar mina små flashar, vissa av dom har blivit tatuerade redan.

Ha de` bäst,

Malin

Storlek ark: A5
Storlek tatueringar: Största motivet är 135X50mm och den minsta 36X18mm

Get in touch with Malin:

Instagram:

@malincarper

Studio:

Bad Mood Tattoo

Adress:

Nedre Långvinkelsgatan 17, 25220 Helsingborg

Hemsida:

carperink.se