Harley Quinn tatueringar A5-ark

98.00 kr

Like inks ark med gnuggistatueringar är 20X14 cm stora och detta ark är fyllt med Harley Quinn designen från filmen Suicide Squad och Birds of Prey som ni ser på bilden. Vi trycker och skickar din beställning inom 24 timmar!

Köp Harley Quinn gnuggistatueringar till maskerad och Halloweenfesten

Ett urval av Harley Quinn tatueringar från från Joker-filmerna ”Suicide Squad” och ”Birds of Prey.”

Harley Quinn har texten Rotten skriven på käken och ett svart hjärta i ansiktet. Utöver det har hon texter och olika tatueringar på armar och ben.
Tänk på att tatueringarna på benen ska sitta uppochner.

Harley Quinn är en fiktiv tjej, främst känd som Jokerns flickvän. Harley Quinn är glad och munter, hon är spjuveraktig och lite lagom ondskefull. Harley är Jokerns absolut största fan och hans ständiga högra hand. Hon är mycket lojal mot sin älskade Joker, vilket gör henne till den enda i hela Gotham City som han kan lita på när han behöver hjälp med sina listiga, lömska och ofta ondskefulla planer.

Joker och Harley Quinn är några av få fiktiva figurer som har tatueringar och det gör naturligtvis dessa två till våra favoriter!

Like inks gnuggistatueringar håller högsta kvalitet, är säkra och lätta att använda och dessutom ser tatueringarna riktigt bra ut!