Karl-Alfred Tatueringar A5-ark

98.00 kr

Våra ark med gnuggistatueringar är 20X14 cm stora och fyllda med designen på bilden. Vi trycker och skickar din beställning inom 24 timmar!

Beställ Karl-Alfred-tatueringar med ankare, spenat och pipa

Popeye eller Karl-Alfred som han kallades för i Sverige är en sjöman som ständigt röker i sin majspipa, blir otroligt stark när han äter spenat och har ankare tatuerade på armarna.
Popeye the Sailor Man är en fiktiv seriefigur som skapades av Elzie Crisler Segar. Popeye dök för första gången upp år 1929.

Eftersom Karl-Alfred är en av få fiktiva figurer med tatueringar är han givetvis en av Like inks personliga favoritkaraktärer!

I det här arket med gnuggistatueringar får du allt du behöver i tatueringsväg för att klä ut dig till Popeye på nästa maskerad, Halloweenfest eller kanske för en fotosession på gymmet eller till havs.

Arket innehåller två stora Popeye-ankare för underarmarna och två mindre ankare, en tatuering med texten i love spinach, texten Ship Ahoy, Karl-Alfreds ärkefiende Brutus (Bluto) och såklart Karl-Alfreds majspips i både originalfärg och svart.

Så med ankare på underarmarna, en majspipa på kinden och lite andra tatueringar är du redo att inta rollen som den starke sjömannen Karl-alfred med bravur.

Storlek ark: A5
Antal tatueringar: 11
Storlek största ankare: 7X5 cm