Like ink julkollektion 2023 A5

98.00 kr

Like ink julkollektion 2023 gör dig redo att dansa runt julgranen med Like Inks julkollektion av temporära tatueringar! Fake tatueringar är ett roligt inslag på säsongens festligheter och det ovanliga och roliga här är juliga motiv med äkta tatuerings-känsla.

Sprid glädje, öppna upp för samtal och skratt med tatueringarna i Like inks julkollektion

Vårt ark med tatueringar är fylld till bredden med design som garanterat väcker uppmärksamhet och kanske ett skratt eller två. Från de busiga tomtarna som tar en vild tur på sina motorcyklar till den tuffa döskallen som bär en tomteluva.

Bland våra tatuerings-konstverk finner du den kaxiga texten ”Due to inflation, this is my Christmas ugly Sweater”, som med en blinkning säger att julen kan firas på många sätt. Den här tatueringen blir garanterat en samtalsstartare.

Like Inks temporära tatueringar är tryckta på premiumark som är enkla att applicera och håller länge. Tatueringarna är hudvänliga, veganska och säkra för alla åldrar, vilket gör dem till en idealisk julklapp eller som en del av din egen ”jul:iga” outfit.
Användningen är enkel: Klipp ut din favoritdesign, ta bort skyddspappret, placera mot huden, blöt med vatten, tryck till och voilà! Inom några minuter har du en imponerande tatuering som kommer att hålla sig fräsch i flera dagar.

Storlek Ark: A5
Antal Tatueringar: 14
Storlek Tatueringar: 3-7 cm

Vikt 0.01 kg
Dimensioner 33 × 23 × 3 cm