Märk dina golfbollar med gnuggisar!

129.00 kr

Något fel inträffade. Var vänlig försök igen!

Ladda upp en bild så fyller vi ett A5 ark med lämpliga storlekar anpassade för golfbollar. Du kommer att få 50-100 st gnuggisar till dina golfbollar beroende på motivet.

Så här gör du när du markerar din golfboll med temporära tatueringar:
– Klipp ut motivet från arket med så liten marginal som möjligt.
– Pilla bort plastfilmen och placera den klistriga ytan på golfbollen.
– Tryck till så att hela motivet får kontakt med bollen.Tryck några sekunder och arbeta in motivet mot bollen.
– Blöt ner med en svamp / trasa och pressa mjukt.
– Efter ca 20 sekunder glider pappret av och du är klar!

Hur stora ska temporära tatueringar för golfbollar vara?
En golfbolls mått och vikt måste följa vissa standarder för att vara godkänd enligt regelboken. Diametern får vara maximalt 42,76 mm och vikten får inte överstiga 45,93 gram. Golfbollens yta är försedd med urgröpningar vilket på engelska benämns som ”dimples”. När det gäller motivens tryck så rekommenderar vi max 2X2 cm stora motiv om de är fyrkantiga och väljer du att använda en text eller ett mer långsmalt motiv.
Välj max 3 cm långt. 1.5cm tycker vi är en lagom storlek för märkning av golfbollar. Tänk på att trycka dit motivet ordentligt på bollen så att alla delar av motivet fåt kontakt. Det är lite småpilligt men ett bra sätt att ladda mentalt inför nästa parti.

Varför ska man märka golfbollen?
Det finns en regel inom golf, 6-5 som säger att varje spelare har ansvar för att spela rätt boll och att varje spelare bör sätta ett identifieringsmärke på bollen. Det kan du göra genom att ha personligt egentryckta bollar eller genom att på något sätt märka dina bollar. Märkningen ska vara unik och kunna kopplas till dig.

Så märker du din golfboll
Spelaren bör sätta ett identifieringsmärke på bollen som ska spelas och det finns massor av olika sett att göra det på. Det är här vi på Like ink kommer in i matchen! Vi erbjuder nämligen temporära tatueringar / vattentatueringar med valfri design. Våra temporära tatueringar är lätt-applicerade och håller bra på både golfbollar, din hud och andra jämna underlag.

Tryck på golfboll
Det finns många såklart även andra sätt som du kan märka din boll på, detena sätter mer kreativt än det andra. Det vanligaste är att beställa förtryckta golfbollar. Det är också det som håller absolut bäst, nackdelen är att man ofta måste beställa stora voly-mer. Det finns också golfbollsstämplar i olika varianter och olika markeringsmallar avsedda för golfbollar, en typ av schablon anpassad för att passa golfbollens storlek. Det vanligaste är dock att man märker sin golfboll genom att kladda dit ettstreck med en märkpenna / markeringspenna.

Golfboll med egen logotype!
Ska du anordna en golftävling för dina vänner, anställda kunder eller kollegor så är personliga temporära tatueringar superkul. Like inks tem-porära vattentatueringar fungerar perfekt på golfbollen men också på huden, vattenflaskan och liknande. De personliga märkningarna kommer höja teamkänslan och gör helheten komplett. Ska du beställa golfbollar med tryck är det ofta en stor minimumvolym vilket gör det kostsamt och onödigt. Beställ istället gnuggistatueringar med ditt och dina kunders logotype ellerskapa en logga för evenemanget. Ett A5 ark med valfria tatueringar kostar98 kr och om du väljer att göra varje motiv 2X2 cm så ryms det över 50 motiv på ett ark. Så bjussa deltagarna i tävlingen på personligt märkta golfbollar. Det blir en rolig giveaway, vi lovar!

En gnuggis för golfbollar!
Med egendesignade motiv i form av vattentatueringar kan du enkelt skapa en lustig, rolig, kreativ märkning av din golfboll. Vattentatueringarna fungerar som en klockren bollmarkering och är uppskattad av golfare över hela världen.

Hur länge håller temporära tatueringar på golfbollar?
Det våra golfande kunder brukar säga är att vattentatueringarna / markeringen håller betydligt bättre än man trott. Så länge du applicerar gnuggis-motivet korrekt så håller motiven superbra. Spelar du inte bollen så håller motivet för evigt men det är ju inte tanken. Själva vattentatueringen består av pigment, klister och en tunn plastfilm. Går plastfilmen sönder så nöts motivet ner och träffar man motivet med ett slag och när bollen landar på något hårt så går det självfallet sönder. Temporära tatueringar är alltså ingen permanent lösning men det är ett roligt sett att skapa unika golfbollar som håller hyfsat bra. Våra kunder är nöjda och vi har hundratals återkommande kunder som köper sina temporary tattoos hos oss för att märka just golfbollar.