Official Swedish Ink Gnuggisar

98.00 kr

Official Swedish Ink Gnuggisar: Like Inks temporära tatueringar är en hyllning till konstnärskapet och gemenskapsandan som blomstrar inom tatueringens värld. Vi på Like ink är superglada över att se seriösa tatuerare och tatuerings-gemenskapen kommer samman i samarbete med oss på Like Ink. Samarbetet med Marcus som driver Official Swedish Ink är ett bevis och exempel på att att även tatuerare, tatuerings-samlare och tatueringsnördar även tycker att fake tatueringar är ganska kul och ett alternativt sätt att få ta del av det roliga med att vara tatuerad utan att behöva göra en permanent tatuering.

Beställ fake tatueringar i samarbete med Official Swedish Ink och motiv ritade av tatueraren patrik Sjöstjärna

Detta ark med temporära tatueringar innehåller logotypen för Official Swedish Ink tillsammans med originaldesigner skapade av den talangfulla tatueraren Patrik Sjöstjärna. Det är en kreativitetsduk, tillgänglig för alla som uppskattar konsten av bläck på huden om även bara för några dagar.

Official Swedish Ink, under ledning av Marcus Andersson, är mer än bara ett Instagram-konto. Det är ett nav för tatuerare, entusiaster, och för alla som är tatuerade eller söker efter att bli det. Denna plattform är rik på kontinuerliga uppdateringar om tatueringsscenen i Sverige, och erbjuder en ström av information om mässor, evenemang och nyheter inom tatueringsvärlden. Det är en källa till inspiration och en skattkista av tips för att hitta exceptionella tatuerare. Så vare sig om du är tattoo collector, tatuerare eller bara gillar att titta på tatueringar så är det lätt värt att kika in och följa @officialswedishink på Instagram.

Tatueringarna på detta ark är ritade med den finess som Patrik Sjöstjärna är känd för, och han tar med sig sin expertis från sina studios i Borås och Skövde till en ännu bredare publik.
Detta samarbete med Like Ink är ett bevis på den delade passionen och dedikationen till hantverket, och gör tatueringarnas skönhet tillgänglig för alla, vare sig du vill utforska konsten temporärt eller boka en tid för en riktig tattoo.

Kontakt:
Official Swedish ink: @Officialswedishink
Patrik: @patriktattoos, studio I Skövde och Borås.

Storlek ark: A5
Storlek tatueringar: 3-10 cm