Old school kärlekstatueringar A5-ark

98.00 kr

Våra ark med fejktatueringar är 20X14 cm stora och det här arket är fyllt med hjärtan i olika färg och storlek. Vi trycker och skickar din beställning inom 24 timmar!
Det här arket är fyllt med kärlekstatueringar i klassisk stil, hjärtan, banderoller ihop med blommor, en svala och såklart döskallar. Fake tatueringar är perfekt till bröllop, svensexa och möhippa.

Beställ ett ark med fint illustrerade och snygga old school kärlekstatueringar

Vad betyder ett hjärta som tatuering?
Ett hjärta som tatuering kan betyda olika saker beroende på vem som bär den och varför. För många representerar hjärtat kärlek, passion och romantik. Det kan också symbolisera kärlek till en person, en sak eller en plats. För andra kan ett hjärta som tatuering vara en symbol för mod och styrka, eller ett tecken på att de har övervunnit någon form av hinder eller hjärtesorg. Sammanfattningsvis kan hjärtat som tatuering ha olika betydelser för olika människor och tolkas på olika sätt beroende på dess kontext och användning. Vi tycker att ett hjärta symboliserar kärlek och oldschool stilen gör känslan av denna fake tattoo äkta!

Alla tatueringar från oss på Like ink tillverkas i Sverige och är enkla att applicera och tvätta bort. Tatueringarna ser bra ut, är veganska och allergivänliga.

Storlek ark: A5
Antal tatueringar: 11
Storlek tatueringar: 4-7 cm