Old school orm tatuering A5-ark

98.00 kr

Våra ark med fejktatueringar är 20X14 cm stora och det här arket är fyllt med ormar i olika kombinationer i sann old school tatueringsstil. Vi trycker och skickar din beställning inom 24 timmar!
Här får du tatueringsmotiv av ormar, blommor och döskallar i fina matta färger.

Beställ fake tattoos med ormar i oldschool-stil

Vad betyder en orm som tatuering?
Ormar har en lång historia och förekommer i många kulturer och mytologier runt om i världen, och därför kan dess symbolik variera.
I vissa kulturer och mytologier ses ormen som en symbol för födelse, död och återfödelse, eftersom den fäller sin hud och genomgår en förnyelseprocess. Ormen kan också representera visdom, helande och transformation. I grekisk mytologi var Asklepios, guden för medicin och helande, ofta avbildad med en orm lindad runt hans stav.
I andra kulturer kan ormar symbolisera frestelse och synd, som i berättelsen om Adam och Eva i Bibeln, där ormen frestar Eva att äta den förbjudna frukten.
Som en tatuering kan en orm betyda många olika saker beroende på bäraren och dess personliga betydelse. Det kan representera förändring, helande, visdom, kreativitet eller övervinna utmaningar och motgångar. Det är viktigt att tänka på att ormtatueringar kan tolkas olika beroende på deras design och det sammanhang de används i.

Alla fake tatueringar från oss på Like ink tillverkas i Sverige och är enkla att applicera och tvätta bort. Tatueringarna ser bra ut, är veganska och allergivänliga.

Storlek ark: A5
Antal tatueringar: 7
Storlek tatueringar: 3-12 cm + tårar 1 cm