Oldschool drake tatuering A5

98.00 kr

Våra ark med fejktatueringar är 20X14 cm stora och det här arket är fyllt med tre stycken stora drakar i sann old school tatueringsstil. Vi trycker och skickar din beställning inom 24 timmar!
Här får du två stora drakar och en mindre i krispiga färger, perfekt för en hel underarm, på revbenen eller på överarm.

Beställ ett ark med stora drakar i sann tatueringsstil

Vad betyder en drake som tatuering?
Draktatueringens betydelse kan variera beroende på kulturell bakgrund, design och den personliga kopplingen för den som bär tatueringen. Generellt sett är drakar kända som kraftfulla, majestätiska och mystiska varelser. De förekommer i många mytologier och kulturer världen över, såsom kinesisk, japansk och europeisk mytologi.
I kinesisk kultur symboliserar drakar ofta visdom, styrka, lycka och framgång. De anses vara en positiv kraft och förknippas ofta med kejsare och härskare. I japansk kultur är drakar också symboler för visdom, styrka och beskyddare av vatten och regn.
I europeisk mytologi representerar drakar ofta fara, ondska och utmaningar som måste besegras. De kan också vara symboler för rikedom och makt, eftersom de ofta förknippas med att vakta skatter och gömda rikedomar.
Som tatuering kan en drake betyda styrka, mod, visdom, beskydd eller framgång, beroende på bärarens önskemål och tatueringens stil.

Alla fake tatueringar från oss på Like ink tillverkas i Sverige och är enkla att applicera och tvätta bort. Tatueringarna ser bra ut, är veganska och allergivänliga.

Storlek ark: A5
Antal tatueringar: 3
Storlek största tatueringar: 18 cm