Suicide Squad Joker Tatueringar A5-ark

98.00 kr

Våra ark med gnuggistatueringar är 20X14 cm stora och fyllda med Joker designen från filmen Suicide Squad som ni ser på bilden. Vi trycker och skickar din beställning inom 24 timmar!

Suicide Squad Joker Tatueringar för ansikte, hand och underarmar

I sitt ansikte har Joker följande tatueringar: Texten Damaged ska placeras mitt på pannan, J-tatuueringen under vänster öga och den svarta stjärnan snett över höger öga.

Den stora mer avlånga munnen ska vara på höger underarm och den stora högre munnen ska vara på vänsterhandens handrygg. Tatueringen med HAHAHA ska vara på vänster underarm.

Jokern som på engelska är The Joker, är en fiktiv skurk från DC Comics, främst känd som Batmans ärkefiende. The Joker skapades av Bob Kane och Bill Finger, och hade sitt första framträdande i Batman #1

Jokern är en av få fiktiva figurer som har tatueringar och det gör naturligtvis Jokern tillsammans med Jokerns ex-flickvän Harley Quinn till Like inks favoritskurkar.

Like inks gnuggistatueringar håller högsta kvalitet, är säkra och lätta att använda och dessutom ser tatueringarna bra ut!