Tatueringar ”färgstarka kvinnor” av Angie Art

98.00 kr

Upplev skönheten i Angie Arts konstnärliga värld med vårt exklusiva A5-ark fyllt med sex unika temporära tatueringar av kvinnor. Denna handplockade samling illustrationer skildrar färgstarka tatueringar av kvinnor, var och en ett unikt konstverk skapat av den begåvade Angelina Morsi, Angie Art. Perfekt för dig som vill uttrycka din kreativa sida eller experimentera med ett tillfälligt konstverk på huden. Låt dig inspireras och förvandla din hud till ett rörligt galleri med dessa iögonfallande faketatueringar från Like ink.

Beställ temporära tatueringar av konstnärligt tecknade kvinnor och bär konst på huden i form av en temporär tatuerings-tavla.

Om Angelina: En passionerad konstnär i från Stockholm.
Hon har alltid varit kreativ och kommer ifrån en kreativ familj där färg och form alltid uppmuntrats.

Med en bakgrund som frisör och därefter många års arbete inom finansbranschen hittade Angelina ett fantastiskt sätt att koppla av på kvällarna – genom att måla.
Snabbt gick det att bygga upp en stor portfölj med konst och kort därefter hade hon startat ett bolag, släppt tre kollektioner och började sälja mer storskaligt under 2022 och 2023.
Nu lever hon sin dröm med en fot kvar i finansbranschen och den andra i konstvärlden.

Idag både målar hon och släpper kollektioner med produkter som brickor, kuddar och underlägg som säljs av återförsäljare runt om i landet och nu äntligen finns hennes konst som tatueringar hos oss på Like ink.

Hennes konst är abstrakt, färgstark, mycket naket med fokus på kvinnor. Det är en tolkning av styrka och passion, och för Angelina är det viktigt att förmedla glädje och positivitet i sin konst.
De flesta känner igen Angelinas konst på de hjärtformade läpparna som framkommer i fler av hennes målningar.
Angelina hämtar ofta sin inspiration från vardagsmiljöer och intryck från de senaste dagarna just där och då.

Kontakt:
Fler projekt och samarbeten planeras de kommande åren så häng med på Angelinas resa!
@angieart.se

Storlek ark: A5
Storlek Tatueringar: 6-7 cm