Tramp Stamp Tatueringar A5

98.00 kr

Tramp Stamp tatueringar, en gång ikoniska under 90 och 2000-talet, har gjort en storstilad comeback och blivit populära igen bland alla åldrar världen över.

Beställ Tramp Stamp Tatueringar, vi skickar dina gnuggisar inom 24 timmar.

Like Ink’s samling med gnuggistatueringar ger dig ett ark med fem noggrant utvalda design:s som firar denna återuppståndna trend. Kollektionen inkluderar:
• Klassisk Tribal: En tidlös design som återspeglar styrka och mystik.
• Mandala Tribal: En förtrollande kombination av mandala och tribal, perfekt för den som söker en tatuering med djupare mening (på svanken såklart).
• Stora Vingar: Imponerande och detaljrika vingar som ger en känsla av frihet och elegans.
• Mindre Fjäril: En delikat och vacker design som lägger till en feminin touch.

Like Ink’s gnuggistatueringar är tillverkade av högkvalitativt material som säkerställer en långvarig och realistisk look. Tatueringarna är enkla att applicera, vattentåliga och håller i flera dagar.

Vad är en Tramp Stamp Tatuering?
En Tramp Stamp är en informell benämning på en tatuering som placeras på den nedre delen av ryggen. Denna typ av tatuering blev särskilt populär under 1990- och tidiga 2000-talen och har nyligen sett en återupplivning i popularitet. Tramp Stamps kan innehålla olika design, från tribala mönster till mandalas och symboler, det viktiga här är placeringen. En Tramp Stamp placeras i svanken, nedre delen av ryggen. Tatueringarna syntes ofta i skvallertidningar under 2000-talets början ofta på bilder ihop med låga jeans eller crop tops på kvinnliga kändisar.
Oavsett om du är ute efter att prova på en Tramp Stamp innan du gör en permanent, eller bara vill variera din stil för en dag, erbjuder Like Ink det perfekta sättet att utforska din kreativitet. Förgyll din hud med en klassisk Tramp Stamp Tatuering helt enkelt.

Storlek ark: A5
Antal tatueringar: 5
Storlek Tatueringar: 6-19 cm