Tranor tatueringar A5-ark

98.00 kr

Lägg till en touch av elegans och symbolik på din kropp med våra fina tatueringar av tranor. Dessa tatueringar av den majestätiska tranan symboliserar, visdom och fred i många kulturer.
Våra högkvalitativa engångstatueringar är lätta att applicera och håller i flera dagar, så att du kan visa upp din fina tatuering utan att behöva göra en permanent tatuering. Tatueringarna är gjorda med säkra, giftfria material som är skonsamma mot din hud.
Gnuggisar är också en unik och omtänksam present till vänner, familj och framförallt till någon som uppskattar skönheten och symboliken hos denna ikoniska fågel.
Beställ dina tillfälliga tatueringar med tranor idag.

Beställ gnuggistatueringar med motiv av Tranor

Har en trana som tatuering någon betydelse?
I många kulturer är tranan en symbol för livslängd, nåd och visdom. I den japanska kulturen är till exempel tranan en betydelsefull symbol och förknippas ofta med lycka och lång livslängd, samt frid och lycka. Tranan ses också som en helig varelse i vissa kulturer och förknippas med visdom, andlighet och kommunikation med det gudomliga.
En trana-tatuering kan därför representera en eller flera av dessa betydelser, beroende på individens personliga övertygelse och värderingar. Tranan kan också representera andra saker, såsom styrka, motståndskraft eller oberoende. Utformningen av tatueringen kan också påverka dess innebörd, eftersom olika typer av tranor eller olika utseenden kan förmedla olika budskap. I slutändan är innebörden av en tatuering av en trana unik för personen som bär den och kan ha personlig betydelse baserat på deras erfarenheter och övertygelser.

Ark storlek: A5
Antal tatueringar: 13
Största kran: 77X70mm