Viking Alfabet A5

98.00 kr

Upptäck det roliga och kreativa med våra gnuggisar! Med tatueringar från arket Vikingar Alfabet får du 25 motiv med en höjd på cirka 2 cm var. Varje tatuering är inspirerat av den kraftfulla vikingakulturen. Dessa gnuggisar är perfekta för att applicera på dina fingrar och kan även kombineras för att skapa namn, kluster av bokstäver eller personliga budskap. Med snabb applicering och enkel användning kan du enkelt låta din kreativitet flöda och låta runorna berätta din egen historia. Ge dig själv eller någon annan en autentisk vikinga-inspirerad stil med dessa högkvalitativa gnuggisar. Även de vanliga bokstäverna trycks och kan användas som gnuggisar.

Beställ tatueringar ”Viking Alfabet” fejk-tatueringar, runor, runskrift

Kort om Vikingarnas alfabet och dess bokstäver som tatuering:
Vikingarnas alfabet, även känt som runor, hade en djup symbolisk betydelse för vikingarna. Att ha vikingarnas alfabet som tatuering är ett sätt att hedra och anknyta till den nordiska kulturen och historien. Varje runa representerade ett specifikt ljud / bokstav, men hade också en djupare symbolik och innebar ofta olika styrkor, krafter eller egenskaper. Runorna användes för att skriva det språk som talade i Norden av Vikingarna. Genom att bära dessa runor som tatueringar kan man förmedla ett budskap, en personlig övertygelse eller till och med uttrycka sin kärlek till vikingatiden och dess arv. Vikingarnas alfabet som tatuering är en form av konst och identitetsskapande som låter den tatuerade utforska och visa upp sin koppling till det forntida vikingasamhället.

Våra tatueringar är allergitestade och uppfyller all lagstiftning for kosmetika. Tatueringarna är lätta att applicera och tvätta bort. Ska du på fest med viking-tema är dessa faketatueringar ett måste!

Storlek ark: A5
Antal tatueringar: 25
Storlek tatueringar: 2 cm