Flash ”Watercolor Flashar” av Malin Carper

98.00 kr

Like inks färdiga ark med temporära tatueringar är cirka 20×14 cm stora och fyllda med designen du ser på bilden. Vi trycker och skickar ditt ark med tatueringar inom 24 timmar efter det att du beställt.

Beställ fake-tatueringar i akvarell-stil, ”Watercolor tatueringar”designade av tatueraren Malin Carper.

Det här arket är designat av den talangfulla tatueraren Malin Carper på Bad Mood Tattoo i Helsingborg. Superkul att kunna erbjuda tatueringskonst från Malin som är en av dom grymmaste tatueraren vi sett! Beställ ett ark gnuggisar för att bära hennes konst för ett par dagar och är du sugen på en riktig gadd, kolla in Malins Instagram eller hemsida.

Detta är Malin: Jag heter Malin Carper och är ursprungligen från Arboga. Nu jobbar jag på Bad Mood Tattoo i Helsingborg. Jag jobbar helst i färgrealism med en touch av abstrakt.
Jag har varit i tatueringsbranschen sedan 2010 och under alla dessa år har jag rest mycket till en massa spännande platser. Jag har gästjobbat hos duktiga andra tatuerare, tatuerat på tatueringsmässor, tatuerat musiker och jag har träffat massor av goda vänner! Jag hade inte kunnat önskat mig något bättre från tatueringsyrket! Hoppas ni gillar mina små flashar, vissa av dom tatueringarna i detta ark har jag tatuerat.

Ha de` bäst,

Malin

Storlek ark: A5
Storlek tatueringar: 4-10 cm

Kom i kontakt med Malin:

Instagram:

@malincarper

Studio:

Bad Mood Tattoo

Adress:

Nedre Långvinkelsgatan 17, 25220 Helsingborg

Hemsida:

carperink.se