Like ink är en webbshop för dig som vill köpa gnuggisar med egen design.

Våra ark med gnuggisar är ca 20×15 cm stora (A5) och du laddar själv upp bilder, foton eller illustrationer för att beställa dina ”custom made” engångstatueringar. Vi tillverkar dina gnuggisar i Sverige och kan därmed garantera grymt bra kvalitet och snabb leverans.

Like ink startade i februari 2015 då vi själva insåg att det var svårt att hitta en tjänst för att designa egna engångstatueringar. Vi brinner för marknadsföring och vi älskar tatueringar.

Like ink är idag troligtvis Sveriges största leverantör av custom made engångstatueringar och våra nöjda kunder är allt från företag, kommuner, tryckerier, teatrar och tv-bolag till glada bröllopsgäster, barn på kalas, studenter och personer som ska tatuera sig. Gnuggisar kan också appliceras på andra underlag, glas, plast, stearinljus, golfbollar och egentligen alla jämna underlag.

Specialbeställningar:
Utöver det som erbjuds via webbshoppen så kan vi hjälpa dig med allt från grafisk produktion till planering av event och kampanjer. Givetvis kan vi också leverera tatueringarna styckvis och trycka tatueringar i alla olika storlekar. Behöver du instruktionsmaterial eller vill att tatueringarna förpackas på något speciellt vis så löser vi även det.

Vi fixar allt och finns alltid ett mail eller samtal bort. Ska du beställa gnuggisar så är vi på Like ink din givna partner.

Like ink är idag troligtvis Sveriges största leverantör av custom made engångstatueringar

Hos oss på Like ink kan du som företagare, förening eller privatperson enkelt och prisvärt beställa engångstatueringar med din egen design. Och ju fler ark du köper, desto större blir din rabatt.

Vi har märkt att vår produkt inte bara är en gnuggis. Engångstatueringar är ett bra sätt för företag att synas på. Gnuggisar är kul och nytänkande. Prova att dela ut ert företags logotyp som engångstatuering till anställda, kunder och leverantörer på ert nästa event eller julfest! Ofta får engångstatueringarna stor spridning på sociala medier vilket ger bra marknadsföring.

Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar inom Sverige och du betalar smidigt och säkert via Klarna med kontokort, internetbank eller faktura.

Välkommen till Like ink – custom made temporary tattoos.